nedelja, 10. julij 2011

Čez Nil v tabor!

Ekipa j'rtowskih novinarjev posveča to objavo naši "Nesi", ki se nam skrivnostno prikazuje in nas inspirira z idejami ter nam vliva pozitivno energijo. :)



Težko pričakovan prihod slik in GG-jev je končno tu!


Po zaslugi naših programcev je skupino 43 GG-jev ( plus spremstvo ) že takoj po prihodu na železniško postajo pričakala prava pustolovščina.



Po dolgem pešačenju čez dolenjsko "puščavo" so se znašli na pravem arheološkem najdbišču napol odkopanih ruševin in starodavnih mumij.



Seveda brez arabskega barantača, ki je doma moral nahraniti svojih 5 otrok tudi ni šlo.



Pred njim jih je rešil taborniški Indijana Đouns, ki jim je pokazal tudi zemljevid arheološkega najdbišča in pot čez reko Nil ( = Lahinja ). Njegova ekipa je nato vse srečno in varno prepeljala čez reko do našega tabora.










Po popoldanskih aktivnostih in večerji ( govori se, da bo "neki finga" :) ) nas čaka otvoritveni večer z raziskovanjem grobnic Egipta.

Kaj bomo našli? Jih bomo odprli?

Preberite v naslednji objavi! :)

3 komentarji:

  1. Bravo klapa! Predhodnica je bila super in komaj čakam, da se vrnem. Pazite nase, dosti pit in ne pozabit na mizico :)

    OdgovoriIzbriši
  2. hej,hej.....vidm da se maste dobru.vroče kot tle.naš mč-k komaj čaka da se vam pridruži.uživejte in dosti pijte.en velik M za vse tam dol

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma ne da so šle tudi nwage končnu na tabor ;))))
    se vidmo v soboto!

    OdgovoriIzbriši