sreda, 13. julij 2011

MČ-ji pregnali spomin na grozovito noč.

Zemljevid v torbici. To je vse kar pravi pustolovec potrebuje.
START.
6 neustrašnih vodov GG-jev se je odpravilo naproti šestim grobnicam (kontrolnim točkam) naproti. V vsaki grobnici so morali opraviti določeno nalogo, da bi dobili namig, ki bi jih pripeljal do zaklada.



Na žalost pa se je z njimi poigralo prekletstvo mrtvih faraonov. Spreminjalo je poti do grobnic, tako da marsikatere niso mogli najti. Brez namigov za odkrivanje naslednjih, pa ni bilo veliko upanja za odkritje zaklada. Piko na i so dodali še duhovi mrtvih vladarjev, ki so bili zaradi bližajoče se polne lune zelo aktivni.




Vse skupaj se je zaključilo ob tabornem ognju brez zaklada. A to ni potolklo našega duha in pogumnih src. Ow jeah!

Poleg tega pa... danes smo dobili nove okrepitve! Žarki novega upanja so posijali v naš tabor, ko so Medvedki in Čebelice odločno vkorakali v naš tabor.
Iz zaupnega vira smo izvedeli tudi, da niso le neustrašni ampak tudi zelo pridni. Vožnja z avtobusom do Pivke je potekala gladko in mirno. Na vlaku so se sicer razživeli, kar pa je edino pravilno, saj vedno potrebujemo živahne pustolovce!
PLUS... (psssssst. ne hwort wkuli :) ) ... imajo tudi čarobno moč! S svojo sladkostjo in ljubkostjo so uslužbence Slovenskih Železnic pripravili do tega, da so samo za njih, in res samo za njih, vlak zapeljali na drugi peron, kar jim je omogočilo lažji prestop na vlak za Metliko.



Medtem, ko so MČ-ji doživljali svojo čarobno dogodivščino, pa so GG-ji (seveda, skupaj s starejšimi taborniki) pospravili in pripravili tabor za njihov težko pričakovani prihod. Ker so bili zelo urni, so uspeli izdelati tudi svoje Egipčanske vodove toteme



IN opravljali svoje veščine.




MČ-je smo pričakali z glasnim ZDRAVO




in okusnim kosilom, ki jih je okrepčalo in pripravilo na popoldanske aktivnosti ter večerni program, ki ostaja skrbno varovana skrivnost.

Posebno sporočilo za mame.
Smo pridni. Je vroče FUŁ, ma pijemo ogroooomno in se mažemo s kremco. :)

Bomo zmogli??
Nesi pravi: BOSTE JA!

7 komentarjev:

  1. Danes sem po Sežani srečala dosti mamic in tatkotov in sem vsakega vprašala, če bere blog in so mi vsi zatrdili, da REDNO. Tako, tudi če so sramežljivi in nič ne komentirajo, so vas vsi zeloooo pohvalili. Le tako naprej!

    OdgovoriIzbriši
  2. In danes se mame usedejo pred računalnik, da bodo prebrale novice in ???

    Uživajte še naprej.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ah, bo že, v naravi se čas ustavi. Lahko tačas pokomentirate starejše objave s kakšno vzpodbudno besedo.

    OdgovoriIzbriši
  4. hej, kje ste danes????ste šli vsi bivakirat.mi bi slišali kaj dogaja našim MČ-kom.dobro se imejte in veliko se smejte!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozdrav iz vročega KRKA. Vsem MČ posebaj Metki.Vas spremljamo in uživajte v poletnih norostih pa stopotjo še kakšno sliko prlepte.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdravček iz vroče Sežana, ogledala sem si lepe slikici, kar naprej lepo uživajte. Čakamo zpet kakšne novice, pozdrav vsem MČ in en poseben pa Kristini. :-)
    Gabi

    OdgovoriIzbriši
  7. Težko pričakovana ohladitev je končno prišla v Vaši deželici se dogaja tabor stoji veliiikk M za vse.

    OdgovoriIzbriši